26-06-2019

Carević: Do okončanja disciplinskog postupka privremeno zabraniti rad pomoćniku direktora TOB-a

Vanredni sastanci Izvršnog i nadzornog odbora održani su u Turističkoj organizaciji Opštine Budva zbog jučerašnjeg incidenta, kada je zamjenik direktora N. K ošamario službenicu T. V., koja ga je nakon toga prijavila policiji.

Carević: Do okončanja disciplinskog postupka privremeno zabraniti rad pomoćniku direktora TOB-a | Radio Televizija Budva

"Imajući u vidu navode da se juče dogodio incident u službenim prostorijama Turističke organizacije opštine Budva, a nakon održanog vanrednog sastanka Izvršnog, Nadzornog odbora i direktorice na tu temu, obavještavamo javnost da će se u najkraćem roku detaljno ispitati slučaj i postupiti u skladu sa Zakonom i podzakonskim aktima", saopšteno je iz TOB-a.

Povodom pomenutog incidenta, kao predsjednik Skupštine Turističke organizacije Budve, predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević uputio je zvaničan dopis TO za pokretanje disciplinskog postupka protiv pomoćnika direktora N.K.

“Neophodno je da do okončanja disciplinskog postupka privremeno zabranite obavljanje poslova pomoćniku direktora. Imajući u vidu da je predsjednik opštine ujedno i predsjednik Skupštine TO želim da iskažem nedvosmislen stav da je svaka vrsta nasilja posebno nasilje nad ženama apsolutno nedopustiva i da se neće tolerisati", poručio je Carević.