04-03-2022

Carević dočekao predstavnike klubova Crvene zvezde i Partizana

Finalna utakmica Balkanske super lige u ragbiju 13 između beogradskih klubova Partizana i Crvene zvezde, biće održana u subotu 5. marta na stadionu Lugovi, sa početkom u 15h. Organizator ovog događaja je Opština Budva u saradnji sa Crnogorskom ragbi ligom i Ragbi liga savezom Srbije, a tim povodom predsjednik Opštine Budva Marko Carević danas je u svom kabinetu primio predstavnike ovih klubova.


Foto: Portal RTV Budva

Tim povodom je sekretar Ragbi kluba Crvena zvezda, Nenad Žujić poručio da sportski očekuju revanš Partizanu, kao i to da postanu šampioni Blakana po treći pu u istoriji kluba.

"Smatram da će ovo biti spektakl, gdje će biti prisutno dosta navijača. Nadamo se da čemo ovim događajem približiti ragbi ljubiteljima sporta u Crnoj Gori", kazao je.



Novinarima se obratio i generalni sekretar Partizana Kosta Stojković, koji je istakao da od ove utakmice imaju velika očekivanja.

"Smatramo da će ovo biti spektakl, veoma smo motivisani što ćemo igrati pred navijačima", kazao je Žujić.



Počasni gost bio je predsjednik Ragbi federacije Džon Rizman, koji je iskazao veliko zadovoljstvo povodom sjutrašnje utakmice, dok je regionalni direktor Evropske ragbi lige Jovan Vujošević istakao da se na ragbi terenu pokazuje kakav je ko čovjek.



Predsjednik Budve Marko Carević kazao je da je Budva podržava sve sportske manifestacije.

"Ovo je još jedna promocija Budve u nizu sportskih događaja čiji smo bili domaćini. Jako smo srećni što smo u situaciji da ugostimo brojne sportiste i Budva podržava sve sportske manifestacije, koje su ujedno i promocija Budve", kazao je Carević.



Ovim povodom predsjednik Budve dobio je zahvalnice od strane beogradskih klubova, Crnogorske ragbi lige i Ragbi lige Srbije.






Podsjetimo, finale Balkanske lige između Partizana i Crvene Zvezde odigraće se sjutra, 5. marta na stadionu Lugovi u Budvi sa početkom u 15 sati. Ulaz je besplatan.

D.Č.