07-07-2020

Carević potpisao produžetak ugovora sa Barsom

Lazar Carević potpisao je danas i zvanično produžio ugovor sa Barselonom do 20. juna 2023. godine. Na zvaničnoj instagram stranici FC Barcelona danas je osvanula i objava povodom ovog događaja.


Foto: FC Barcelona

Mladi fudbaler je 2017. godine napustio Grbalj prešavši u Barselonu kada je prošao omladinsku selekciju u La Masiji nakon čega se priključio B timu.

Kako prenosi portal Vijesti, 21-godišnji golman je imao ponude za Vitoriju Gimareš i Seltu ali je rješio da ostane vjeran Barsi, gdje je sa omladinskom ekipom istoimenog tima osvojio U19 Ligu šampiona.


Uprkos dvije povrijede koljena mladi fudbaler je upisao jedanaest nastupa.

"Veoma sam srećan. San mi je da igram za Barsu. Ovim korakom učvršćujem svoje prisustvo u Barsi B i novoj fazi u klubu. "

"Vrijeme je da se poboljšam i konsolidujem u timu. Barsa je najbolji klub na svijetu i veoma je zahtjevan. Smiren sam, dobro sam se prilagodio Barsi B i cilju, iako znam da je veoma teško boriti se svakog dana kako bi se poboljšali i stigli do prvog tima."

"Konkurencija u cilju je sjajna, ali vas i tjera da svakim danom budete bolji na treningu. Mislim da sam postigao vrlo dobar trenutak zrelosti i poznavanje jezika i da ćemo sledeće sezone videti najboljeg Carevića od kako je stigao u Barsu", poručio je Carević povodom potpisanog produžetka ugovora.




Foto: FC Barcelona