27-12-2019

"Čarobnom bajkom" sjutra počinje dječji program u Budvi

Centralna dječija proslava, u organizaciji TOB-a, biće organizovana sjutra na glavnom gradskom Trgu u Budvi, sa početkom u 12h.

Raspjevani tim plesne i animatorske trupe “UV Dance” iz Novog Sada će izvesti “Čarobnu bajku” u kojoj će aktivno, kao i prethodnih godina učestvovati brojni najmlađi posjetioci i mještani Budve.

U saradnji sa kompanijom “Mega Promet Budva” tog dana će Djed Mraz biti izuzetno darežljiv.

Istog dana, od 19h, u prizemlju TQ centra, TO Budva će u saradnji sa firmom “Trade unique” i veselim Djedom Mrazom obradovati brojnu djecu.

Program se nastavlja i u utorak, 31. decembra, takođe na glavnom gradskom Trgu sa početkom u 12h, kada će koncert pjesama za djecu pod nazivom “Sanjine smijalice” održati mali izvođači iz Nikšića, Tivta, Cetinja, Budve i Podgorice. Vođa projekta i autorka tekstova je Sanja Perić.

“Božićna pjaceta” i bogata ponuda budvanskih ugostitelja biće od 4. do 26. januara upotpunjena dječjim klizalištem na trgu ispred Starog grada, gdje će u nedjelju, 5. januara od 14 sati predstavu za djecu izvesti predškolska ustanova “Vini Pu” iz Budve, saopšteno je iz TOB-a.