21-11-2019

Čestitka predsjednika Demokrata povodom Dana opštine Budva

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, čestitao je sugrađanima Dan opštine Budva - 22. novembar.



"U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, građankama i građanima Budve čestitam Dan opštine Budva.

Budva se pokazala kao najbolji demanti svih apokaliptičnih vizija aktuelne vlasti sa državnog nivoa o tome šta se može desiti ukoliko opozicija preuzme vlast.

Renesansa koju je doživjela Budva za vrijeme otkad njom upravljaju opozicione partije, koje, uz to, počivaju i na različitim ideološkim osnovama, ogolila je sav besmisao i nesuvislost tvrdnji o tome kako će, preuzme li opozicija vlast, u Crnoj Gori nastupiti politička kriza.

Na primjeru Budve, dalo se uvidjeti kako, u toj situaciji, ne da ne nastupa bilo kakva politička kriza, već se, naprotiv, događa preporod. Finansijama Budve se, dolaskom Demokrata i opozicije na vlast, počelo odgovorno upravljati i vršenju vlasti u Budvi se, uprkos svim razlikama koje postoje, od tada domaćinski pristupa.

Sa željom da i ubuduće vaši izbori budu izbori koji će donositi napredak Budvi kojoj svi pripadate, Budvanke i Budvani, još jednom vam, srdačno, čestitam Dan opštine Budva.", navodi se u čestitki, koju potpisuje predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić.