04-01-2018

Cetinje: Kontrolisano 12 bezbjednosno interesantnih lica

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su uz podršku službenika Posebne jedinice policije Centra bezbjednosti Podgorica izvršili raciju u ugostiteljskim objektima „1516” koji se nalazi u ulici Desete Crnogorske i „Tag” u ulici Njegoševoj, saopšteno je iz Uprave policije.

Cetinje: Kontrolisano 12 bezbjednosno interesantnih lica | Radio Televizija Budva

Naime, službenici OB Cetinje su uz podršku PJP CB Podgorica, 01.01.2018. godine, u ugostiteljskom objektu „Tag”, u jednom od separea, pronašli odbačen zamotuljak u kojem se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain mase oko 0,4 grama.

Daljim provjerama policijski službenici su došli do saznanja da su u tom separeu boravila bezbjednosno intresantna lica S.K.(24 ), M.M. (22) i I.M.(22), svi iz Cetinja. Od ovih lica prikupljena obavještenja.

O događaju obaviješten je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije postupajući po planskim, preventivnim aktivnostima službenici OB Cetinje izvršili su pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kojom prilikom je kontrolisano ukupno 12 bezbjednosno interesantnih lica.