19-03-2021

Čitaoci šalju: Korito rijeke Grđevice ružna slika i ekološka opasnost

Mještani koji žive u naselju Maini redovno se obraćaju redakciji našeg portala kako bi ukazali na, kako kažu, decenisjke probleme ovog naselja na koje niko ne obraća pažnju. Rijeka Grđevica koja velikim dijelom protiče kroz ovaj veoma prometan i gusto naseljen budvanski kraj, postala je divlja deponija. Ružna slika i potenicjalna ekološka opasnost dva su ključna problema mještana Maina.

Čitaoci šalju: Korito rijeke Grđevice ružna slika i ekološka opasnost | Radio Televizija Budva

"Od noćnog kluba Maini, prema dolje je katastrofa, ima jedan očišćen dio koji blista, ali niže se može vidjeti gomila otpada, stari televizori, kablovi, gume, plastike namjštaj itd...Kada bi se ovaj potez koji je manji od 100 metara sredio bio bi raj
Ovako muka...Ako neko bude voljan da se ovo sredi i organizuje neka akcija bilo bi dobro, ja sam voljan da doprinesem", napisao je naš čitalac.



Ovim putem apelujemo na nadležne, pod čijim se nadzorom nalazi ovaj problem da reaguju adekvatno kako bi se ovo budvansko naselje dovelo u red.



Podsjećamo da se u smaom jezgru ovog dijela grada, nalaze manastir Podmaine kao i noćni klub koji je ljeti veoma posjećen.



D.P.