01-03-2023

Čitaoci šalju: Neophodne pasarele u Budvi i rasterećenje pojedinih zona od nepropisnog parkiranja

Jedan naš redovan čitalac iskoristio je pažnju koju privlači portal RTV Budva kako bi, kako je kazao, kao mještanin Budve i starosjedilac Boke uputio apel nadležnim organima, koji bi ukoliko bi se ideje koje se kroz njega prezentuju realizovale, popravio kvalitet svih stanovnika Budve.

Čitaoci šalju: Neophodne pasarele u Budvi i rasterećenje pojedinih zona od nepropisnog parkiranja | Radio Televizija Budva

Foto: Pexel

"Ako ima neka rubrika "Građani Budve" htio bih da predložim kao stanovnik Budve i starosjedilac Boke da na minimalan način popravimo grad sa pasarelama iznad pješačkih prelaza kod Kužine i Parme. Takođe uputio bih molbu na apel nadležnih da se autima na raskrsnici kod Kužine ne dozvoljava parkiranje", napisao je on.

On je napomenuo da je na navedenoj dionici nemoguće normalno preći zebru.

"Trebalo bi nadležni malo da se posvete putnoj infrastrukturi u gradu, kako bi se olakšalo funkcionisanje djeci, porodicama, biciklistima i šetačima", zaključio je naš čitalac.

Da li su pasarele u Budvi u planu nadležnih, te da li je njihova izgradnja moguća ostaje da vidimo, a sigurni smo da će sekretarijati pod čijim je patronatom putna infrastruktura razmotriti sve predloge koji su u korist grada i funksionisanja garađana.