04-03-2022

Čitaoci šalju: Taksisti „okupirali“ parking kod stare osnovne škole u Budvi

Nakon samo par dana od postavljanja zaštitnih stubića kod Zanatskog centra u Budvi, kako nas obavještavaju građani, došlo je do "okupacije" parkinga sa druge strane, odnosno u naselju kod OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša". Mještani koji žive u ovom dijelu grada kažu da ne mogu da priđu parkingu od vozila taksi prevoznika.

Čitaoci šalju: Taksisti „okupirali“ parking kod stare osnovne škole u Budvi | Radio Televizija Budva

Foto: Čitalac

"Molim vas da nam pomognete time što ćete obajviti fotografije taksi vozila sa uključenom taxi tablom koji se parkiraju u naselju. Radi se o naselju kod stare škole. Od kako su postavljeni stubići pored Zanatskog centra, ne možemo prići parkingu od vozila ovog taksi udruženja. Ostala taksi udruženja su takođe okupirala parking", napisao je čitalac koji nam je poslao fotografiju.

Ovim povodom kontaktirali smo budvansku Komunalnu policiju i inspekcija, koji su nam kazali da će izaći na lice mjesta kako bi vidjeli o čemu se radi, te preduzeti mjere u njihovoj nadležnosti.

Podsjtimo, Sekreterijat za komunalno stambene poslove u saradnji sa MZ "Centar I", prije dva dana je postavio zaštitne stubiće kod Zanatskog centra, kako bi se riješio problem nepropisnog parkiranja i omogućio nesmetan protok pješaka.