30-05-2020

Demokrate Budva: DPS će na lokalnim izborima u Budvi biti potučen do nogu

Na današnjoj pres konferenciji Demokrata Budva, predsjednik Opštinskog odbora te partije Mijomir Pejović poručio je da će DPS u Budvi, na ovogodišnjim lokalnim izborima biti potučen do nogu, kao i 2016. i 2018. godine.



"Koliko god se trudili da kupe jednog ili više odbornika, na izborima oni u ovom gradu nemaju, još za dugi niz godina, šta da traže. Građani vrlo dobro pamte. Još su svježa sjećanja kako i na koji način se upravljalo ovim gradom", izjavio je, pored ostalog, Pejović.



Prema njegovim riječima, glavni problem kod aktuelnih dešavanja nije estetske prirode, već je riječ o pokušaju prekrajanja izborne volje građana.



Odbornik Demokrata u SO Budva Dragan Krapović, na današnjoj press konferenciji, osvrnuo se na aktuelnu političku situaciju u gradu i kazao da je ovo neregularan ambijent, te da je posredi protivustavno i protivzakonito prekrajanje izborne volje. On je kazao da je nezavisni odbornik Stevan Džaković u posljednje tri i po godine grad Budvu uzeo za taoca.


"Nedopustivo je uzeti glas opozcije DF-a i ponijeti ga DPS-u. To je jednostavno nešto što se ne radi", istakao je pored ostalog Krapović.



"Kome treba u post-epidemijskom periodu, prije nikad goreg ambijenta za turističku sezonu, ovakav cirkus u Budvi. Zarad tri mjeseca vlasti i startne pozicije ponovnih zloupotreba DPS-a?", pita Krapović.