24-12-2015

Demokrate: Stop gradnji apartmana u Miločeru

OO Demokratska Crna Gora Budva apeluje na poslanike u republičkom parlamentu da ne podrže aneks ugovora kojim se dozvoljava gradnja apartmana za prodaju u Miločerskom parku u Budvi.

Demokrate: Stop gradnji apartmana u Miločeru | Radio Televizija Budva

"Apelujemo takodje na premijera i Vladu crne Gore da zaobidju Budvu sa njihovim “razvojnim projektima” i “progresom”, jer smo se već nekoliko puta mi u Budvi uvjerili da su njihovi “razvojni projekti” i “investicioni bumovi” Budvu svaki put ostavljali sve siromašniju, u dugovima i bez vrijedne imovine.

U zadnjih 10-tak godina vladavine DPS-a u Budvi kroz naš grad su prošle milijarde a gradu nije ostalo ništa, čak ima mnogo manje nego ranije. Posle pljačaške privatizacije, pa pohare Budve od strane oraganizovane kriminalne grupe oličene u DPS-u Budva, uz naravno znanje i obilatu pomoć Vlade Crne Gore, sada treba da se posao dovede do kraja, što bi jedan bivši ministar rekao. Njima treba da i ovo malo što je od Budve posle njih ostalo, tu našu nadu da grad neće samog sebe fizički ugušiti i uz to finansijski kolabrirati, DPS-u treba da preko Vlade Crne Gore, Savjeta za privatizaciju i sličnih tjela premijerova ekipa, sve prostora što je ostalo pretvori u apartmane za tržište, depadanse, condo i apart hotele u mega rizortima u kojima nećemo ni posao imati", navodi se u saopštenju koje potpisuje Dragan Krapović, predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Budva.