16-10-2020

DF Budva: DPS partija u stečaju

"Lokalni ogranak gubitničke partije DPS još uvijek ne može da se oporavi od katastrofalnog poraza koji je doživio u Budvi. Nakon što su iskoristili sve raspoložive resurse sile i pendreka odlučili su se da probaju da svoj gubitnički imidž zamaskiraju lošim saopštenjima koja bi u uređenom društvu neko i uzimao za ozbiljno", poručili su iz DF Budva.



Oni ističu da bi saopštenja neko i uzimao za ozbiljno, u slučaju da ih, kako dodaju, ne potpisuje "kriminalna organizacija čiji će rad uskoro biti pod lupom istražnih organa i u Budvi ali i na državnom nivou".

"Zaista je smiješno uopšte komentarisati piskaranja jedne pogubljene partijske grupe koja još uvijek ne shvata da je njihovo vrijeme prošlo, a prošlo je ne zato što su dobro radili već zato što su ojadili ovaj grad i državu za basnoslovne cifre.
Sa druge strane, kvalifikacije gospodina Ivanovića su dobro poznate većini naših sugrađana i zato smo sigurni da su jeftini politički napadi koji dolaze od OKG d.o.o u stečaju predstavljaju dodatnu potvrdu da je na čelu lokalnog preduzeća izabrana prava osoba", ocjenjuju iz DF-a.

Napominju da nemaju potrebu da potrebu svojim političkim oponentima gubitnici pravdaju njihov izbor. Međutim, dodaju da zbog šire javnosti žele istaknuti da se radi o ličnosti koja je svoje kompetencije dokazala radeći u interesu građana Budve i Bečića.

"O tome svjedoče brojni infratsrukturni prijekti koji su relaizovani u mandatu Ivanovića kao predsjednika Savjeta te mjesne zajednice. Osim toga, radi se o uspješnom dugogodišnjem preduzetniku koji prije svega i iznad svega posjeduje ljudske i moralne kvalitete. To što DPS ne razumije ove kvalitete nije nista novo jer su njihovi kadrovi "ekperti" po modelu ukradi, prisili i vladaj. Tako su nedavno ukrali odbornički mandat sa liste DF, izvršili političku korupciju i uz pomoć policijskih i parapolicijskih jedinica izvršili lokalni državni udar", poručili su.

Građani su, kako dodaju, na izborima odredili svakome mjeru. Prema njihovim riječima, mjera DPS-a je da se, na opštu korist svih građana, više ništa ne pitaju niti odlučuju o sudbini Budve a ni Crne Gore.

"Umjesto što pokušavaju da obmanjujući sebe obmanu i druge, predlažemo im da pripreme svoje odbrane jer će vrlo brzo odgovarati pred zakonom i nezavisnim institucijama za sve loše što su uradili. A da će biti tako potvrdili su danas i oni koji su u paničnom presu i zvanično počeli da napuštaju brod koji tone, okrećuči i javno leđa neprikosnovenim vladarima iz sijenke koji su svojim rodbinskim vezama držali ovu državu i njene građane u mraku. Znamo da je onima koji nikada u životu nisu zaradili pošteno platu teško da se prilagode poziciji gubitnika, ali poručujemo vam iz Budve vrlo jasno : ovo je neka nova Crna Gora na koju ćete morati da se naviknete", zaključuje se u saopštenju.