22-11-2020

Divanović: Carević od krimovičkog skutonoše do svetosavskog janjičara

Nikola Divanović (DPS) reagovao je povodom današnjeg saopštenja Nikole Jovanovića iz DF.

Divanović: Carević od krimovičkog skutonoše do svetosavskog janjičara | Radio Televizija Budva

Reagovanje prenosimo integralno.

Optužiti čovjeka koji već 11 godina radi u javnom sektoru, za platu, i koji uz to već 8 godina sa porodicom živi kao podstanar, da je lopov - to može samo nemoralni i bezosjećajni cinik sa posjedovnim listom dugačkim kao persijski tepih.

Zato i ne čudi što potpisnik reagovanja nije "bespadežni" predsjednik Opštine sklon "regionalizaciji" (kako god se to izgovaralo), nego njegov napirlitani stručnjak za otuđenje opštinskih kompjutera. No, treba razumjeti, dug je put prošao Carević od krimovičkog skutonoše do svetosavskog janjičara. Bog će suditi koliko je na tom putu bio posvećen vjeri a koliko želji, da ima, da stekne ili da otme.

Njegova privatna proslava najbolja je slika odnosa prema opasnosti od ove zarazne bolesti i jasna poruka njegovim biračima kako se treba ponašati, a sugrađanima koliko brine o njihovom zdravlju.

Na kraju, bez obzira da li će se ubuduće ispod saopštenja potpisivati on ili neko drugi, ponavljam: zaboravi da ćeš od naše opštine praviti SAO Budva, a nakon što si postao i zvanično najbogatiji političar, ja ću ti kroz javnu prepisku pomoći da uskoro postaneš i najpopularniji u regionu.

Nikola Divanović