20-12-2017

Djeca sa nestrpljenjem očekuju Novogodišnji bazar

Učenici OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša” sa nestrpljenjem očekuju Novogodišnji humanitarni bazar na kome će izložiti svoje radove, kako bi prikupili što više novca namijenjenog za kupovinu pomagala za dejcu sa posebnim potrebama.

Djeca sa nestrpljenjem očekuju Novogodišnji bazar | Radio Televizija Budva

Učešće na Novogodišnjem bazaru, koji će biti održan u petak, 22. decembra u dvorištu škole, sa početkom u 13.30h, uzeće učenici od I do IX razreda, zajedno sa odjeljenskim starješinama, kazala je koordinatorka za starije razrede za predmetnu nastavu Sanja Vojinović, pozivajući sve humane ljude da dodju na Bazar i simbolično daju svoj doprinos.

“Pozivamo sugradjane da dodju u što većem broju, da Bazar stvarno dobije na značaju, i da na neki nači obilježimo početak proslave Nove godine u našem gradu, koji je veoma poznat u region, a i šire. I da ne razmišljamo na način, šta ću ja tamo, ili baš nemam para za to! Ako bi svi mi izdvojili po jedan euro, ili pedeset centi napravili bi čudo. Dakle, najgore je ne doći, ne učestvovati, otuđiti se od bilo koje akcije i učešća", poručila je Vojinivić.

Koordinatori za razrednu nastavu su Vesna Djorojević i Amina Hasanbegović Alić.