25-09-2014

Dodijeljene nagrade Jadranskog sajma

U cilju podsticanja tržišnog komuniciranja, edukacije potrošača, marketinškog i propagandnog prezentovanja proizvoda, AD Jadranski sajam dodjeljuje najuspešnijim izlagačima priznanje "EXPO TROPHY".

Dodijeljene nagrade Jadranskog sajma | Radio Televizija Budva

Nakon detaljnog uvida u izlagačku ekspoziciju ove godine na 36. Sajmu građevinarstva, 34. Sajmu bezbjednosti, zaštite i spašavanja, 16. Sajmu biznisa, 2. Sajmu energetike i 9. Sajmu vode-vodovodi – sanitarne tehnologije, prva nagrada pripala je izlagaču "FM Mont" iz Podgorice.

Osnovna polazišta koja su poslužila žiriju kao kriterijumi bio je novi način prezentacije na štandu, arhitektonsko i dizajnersko rješenje štanda, kvalitet i obim propagadnog materijala na štandu, prateće komunikacijske aktivnosti (elektronski mediji, štampa, publikacije, bilbordi, pisane pozivnice i telemarketing itd.), manifestacije koje učesnik organizuje (pres konferencije, promocije, kokteli i sl) i obučenost i ponašanje osoblja na štandu i animacija posjetilaca.

Kako se navodu u obrazloženju žirija, koji je činio predsjednik Slobodan Mitrović, Savo Pavlović i Momčilo Stojanović, Zlatna plaketa je dodijeljena FM Mont-u" jer svojom stilizovanom prezentacijom uliva povjerenje u jedan novi i osmišljeni program.

"Decenijama neriješeno tekuće i investiciono održavanje ovaj izlagač rješava i po prvi put nudi sistematsko, profesionalno i stručno servisiranje građevinskih objekata sa svim instalacionim sistemima. Trajno i kvalitetno održavanje objekata je imperativ zdrave radne i životne čovjekove okoline i pojava ovakvog izlagača predstavlja veliki doprinos dugotrajnosti i očuvanju investicionih ulaganja", naveo je žiri.

Drugu nagradu, Srebrnu plaketu, osvojio je izlagač "Ekoenergetika" iz Podgorice.

"Bogatstvo današnje civilizacije se više ne mjeri novcem nego kilovatima. Rješenja koja koristi ovaj proizvođač u saglasju sa čistom i naturalnom prirodom stavljaju ovakve prozvodne sisteme u vrh današnjeg razvoja energetike. Rafinirani program dosljedno prati estetika izlagačkog prostora", obrazložio je žiri svoju odluku.

Izlagaču "Beton Lučko" iz Lučka, dodijeljena je Bronzana plaketa.

"Osvajanje novih tehničkih rješenja i detalja primjenom standarda Evropske Unije ovaj izlagač podiže kvalitet života i zdrave čovjekove sredine. Odlika novih proizvodnih programa koja se sastoji u termičkim rješenjima i zaštiti od buke su imperativ današnjeg života i razvoja. Prezentaciju modela novih proizvodnih programa prati visoko stručna edukacija", objašnjava žiri.

Za izlagački nastup Jadranski sajam dodijelio je i Pohvale Zavodu za intelektualnu svojinu crne Gore i Megranu iz Danilovgrada.