21-12-2021

DPS Budva: Izabran novi Izvršni odbor

Na sinoć održanoj IV redovnoj sjednici Opštinskog odbora DPS Budva kojom je predsjedavao Milan Tičić jednoglasno je izabran novi Izvršni odbor koji broji 19 članova.

DPS Budva: Izabran novi Izvršni odbor | Radio Televizija Budva

Foto: DPS Budva

Kako je saopšteno iz budvanskog DPS-a, članovima Opštinskog odbora predstavljeni su Izvještaji o radu Alijanse žena i novoizabranog Savjeta mladih, a najavljene su i aktivnosti u susret izboru predsjednice Alijanse žena DPS Budva u naredna dva mjeseca. Takođe, u saopštenju se navodi da je usvojena i odluka o zakupu novih prostorija za potrebe Opštinskog odbora.

"Na sjednici je ocijenjeno da reforme u novom Opštinskom odboru DPS Budva, već rezultiraju novom energijom koja treba da bude podstrek za punu afirmaciju politike DPS-a u našoj opštini. Konstatovano je da je DPS važan subjekt na političkoj sceni Budve, i da će imati presudnu ulogu u procesu političke deblokade grada, koji je već pet i po godina talac svađa unutar vladajuće koalicije. Sjednici su u ime Predsjedništva DPS i Izvršnog odbora DPS prisustvovali Andrija Nikolić i Boris Muratović", naveli su iz DPS Budva.