28-01-2020

DPS Budva: Pavićevićev transfer blama

Ostavka Vladimira Pavićevića na mjesto predsjednika Crnogorske je očekivana. Ali ona ne predstavlja nikakav lični, a još manje moralni čin, već iznuđen potez političara koji je, zbog vođenja anticrnogorske politike, u potpunosti ostao bez podrške, kazali su u DPS-u Budva.

DPS Budva: Pavićevićev transfer blama | Radio Televizija Budva

“Nakon transfera u kojem je iz Srbije stigao “na pozajmicu” u Crnogorsku, za očekivati je bilo da uslijedi povratni transfer Pavićevića iz Crnogorske u Srpsku (čitaj: Demokrate), u kojoj već duže vrijeme volontira na poslovima šefa protokola i ličnog PR-a, saopštavajući sve ono što Bečić ne smije. Rekorder po broju transfera i stranačkih dresova, u svom rutinskom oproštajnom govoru je pokušao da napravi transfer blama zbog činjenice da je u Crnogorskoj postao persona non grata, tako što se osvrnuo na politiku DPS-a”, naveli su u DPS-u.

Međutim, dodaju, to je samo još jedan trik koji Pavićeviću treba da posluži kao zakletva budućim poslodavcima da više nikad neće praviti koaliciju sa DPS-om, kao 2018. u Podgorici.

“Poznato je da je to osnovno i jedino “programsko” načelo Srpske (čitaj: Demokrate). Vjerujemo da je crvena kravata spremna za Pavićevića. Kad se samo sjetimo koliko se trudio da je zasluži, braneći neodbranjiv plagijat Alekse Bečića, pa mnogobrojne tirade koje je morao da izgovara o DPS-u, da se opravda za sve one neuspješne pokušaje “flertova” sa našom partijom. Ipak, da budemo iskreni – i Pavićević zaslužuje Demokrate, i oni njega. Biće to priča sa poznatim krajem”, zaključuje OO DPS Budva.