20-03-2023

DPS: Hvala za podršku, pobijedićemo i 2. aprila

Demokratska partija socijalista zahvaljuje svim građanima koji su svojim glasovima podržali Mila Đukanovića na izborima za predsjednika Crne Gore, i doprinijeli da, kako ističu, njihov kandidat ima ubjedljivo najveću podršku nakon prvog kruga izbora.

DPS: Hvala za podršku, pobijedićemo i 2. aprila | Radio Televizija Budva

Foto: DPS


I pored snažne negativne kampanje koja se sve vrijeme vodila protiv DPS, posebno tokom izborne ćutnje i na sam dan izbora, ovaj rezultat pokazuje da politika utemeljena na konkretnim rezultatim, jasnim i realnim planovima za budućnost ima jako uporište u biračkom tijelu, saopšteno je iz DPS-a.

"Naredne dvije nedjelje iskoristićemo da u direktnom kontaktu sa građanima ukažemo na prednosti našeg kandidata, i objasnimo šta je alternativa koju predstavlja njegov protivkandidat. Ova kampanja uvod je i u parlamentarne izbore, te je to dodatni motiv da mobilišemo Crnu Goru za pobjedu. Sa iskustvom jedne slične situacije iz naše prošlosti, kada su se građani Crne Gore opredjeljivali kakvu budućnost žele – da žive bolje i budu svoji na svome, ili da predstavljaju zastupnike tuđih, i tada, veoma pogubnih interesa – građani su prelomili pametno i izabrali Mila Đukanovića u drugom krugu. Uvjereni smo da će tako odlučiti i sada.
Još jednom zahvaljujemo svim partijama koje su podržale Mila Đukanovića, kao i mnogobrojnim značajnim ličnostima iz zemlje i inostranstva. Idemo naprijed, do pobjede 2. aprila", zaključuje se u saopštenju.