30-08-2017

DPS: Poslednji trzaji odlazeće vlasti u Budvi

"Odlazećoj vlasti ni danas nije jasno da je gotovo, da su završili i da nikad nisu ni trebali da preuzimaju vlast zbog toga što su neznaveni, nesposobni i nepreduzimljivi", ocijenjeno je u saopštenju Kluba odbornika DPS Budva.

DPS: Poslednji trzaji odlazeće vlasti u Budvi | Radio Televizija Budva

Izgleda da odlazećoj vlasti ni danas nije jasno da je gotovo, da su završili i da nikad nisu ni trebali da preuzimaju vlast zbog toga što su neznaveni, nesposobni i nepreduzimljivi. Jučerašnje neodržavanje sjednice SO Budva te po treći put neodržavanje nastavka ranije započete sjednice više je nego jasan znak da je nova vlast završila upravo onako kako je i počela-loše i neorganizovano.

U prethodnih osam mjeseci u lokalnoj upravi i javnim preduzećima uspjeli su da zaposle preko 200 svojih kadrova, pripremajući platformu da one koji pripadaju drugim političkim opcijama pošalju kući ucjenjivajući ih i vršeći psihičku toruturu nad njima. Nijedan problem starogradjana u Budvi nije riješen što jasno ukazuje da je odlazeća vlast i na njih zaboravila odmah po preuzimanju funkcija. Svaku značajnu turističku manifestaciju bacili su na koljena, što i ne treba da čudi, uzevši u obzir da je odlazeći predsjednik javno izjavio kako je u Budvi prevelik broj turista te da će se on lično zalagati da gostiju iz godine u godinu bude sve manje. Pokazali su da ih nije briga za običnog čovjeka koji je vjerovao u promjene.

U jednom trenutku je prestalo da ih bude briga i za njihovo članstvo pa je nerijetko i medju njima unutar partije dolazilo do teških riječi i fizičkih obračuna. Pokazali su da nemaju ni volje ni snage da se izbore sa tekućim obavezama, a kamoli da se posvete ostvarivanju obećanog prije izbora, stoga ne treba da čudi što je čitava opština u prethodnom periodu bila u vd stanju.

Obećavali su da će biti drugačiji na šta su takodje brzo zaboravili. Još uvijek ne žele da se osvijeste i shvate da su iznevjerili, da nisu ispunili očekivanja i da su potpuno podbacili, vrijeme je da se dostojanstveno povuku i odu sa vlasti.

Klub odbornika DPS Budva