26-12-2014

Dukley City Lounge – novo mjesto u srcu Beograda

Porodica Dukley projekata od prošle noći bogatija je za još jednog člana. U samom centru Beograda, ulici Kralja Petra, otvoreno je novo mjesto okupljanja za sve one koji umiju da uživaju u intimnoj atmosferi cigarette&wine bara – Dukley City Loung-a.

Dukley City Lounge – novo mjesto u srcu Beograda | Radio Televizija Budva

„Naši prijatelji koji su imali priliku da nas posjete u Dukley Gardens-u u Budvi ili u nekom od objekata u sklopu Dukley Marine Budva, znaju već da je brend Dukley garancija posebnog kvaliteta i stila života. Nadamo se da ćemo uspjeti u namjeri da Dukley City Lounge postane mjesto okupljanja za sve one sa istančanim ukusom za posebna pića, cigarete i meni, koji za cilj ima da u Beograd donese duh nekih glamuroznih prošlih vremena“, izjavila je Milena Spahić, direktorka korporativnih komunikacija.

Svečanom otvaranju Dukley City Lounge prisustvovao je veliki broj ljubitelja Dukley stila života kojima su domaćini priredili iskustvo za sva čula uz vrhunska pića i poseban vizuelni spektakl koji su napravili neobični specijaliteti iz njihove kuhinje.

Počevši od 26. decembra, Dukley City Lounge omogućiće svojim posjetiocima da uživaju u izboru hrane, pića, cigareta ali i u atmosferi holivudske zlatne ere.