07-02-2019

Edukacija mladih u oblasti ICT-a - prijave u toku

Opština Budva implementira projekat FY4ICT (Female Youth for ICT) u sklopu kojeg će biti održana desetodnevna mobilnost u Sofiji, gdje će učesnice imati priliku da otkriju misterije biznisa, preduzetništva i liderstva.

Edukacija mladih u oblasti ICT-a - prijave u toku | Radio Televizija Budva

Cilj projekta je da edukuje i motiviše mlade žene iz Crne Gore i BIH da pokrenu svoje karijere podsticanjem preduzetništva u oblasti informacionih tehnologija.

Opština Budva poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u desetodnevnoj mobilnosti koju organizuje partner na projektu, Bugarski centar za žene u tehnologiji, u Sofiji, Bugarska, 08.-18.marta 2019. godine.

Program desetodnevne mobilnosti je namijenjen mladim ženama starosne dobi od 18 do 25 godina koje su načelno zainteresovane za oblast informacionih tehnologija. Program desetodnevne mobilnosti će osim učesnica iz Crne Gore, pohađati još dvadeset njihovih vršnjakinja iz Banja Luke i Mostara.

Za učesnice je besplatno obezbijeđen prevoz Budva-Sofija-Budva, 9 noćenja i ishrana.

Krajnji rok za prijavu je 17.februar 2019. godine. Prednost pri selekciji će imati kandidati koji su ranije učestvovali u aktivnostima FY4ICT projekta.

Popunjenje formulare možete dostaviti elektronski na e-mail adresu [email protected] i [email protected] sa naznakom „FY4ICT prijava“.

Maksimalan broj učesnica je 10. Opširnije na www.budva.me.

Više informacija o projektu mogu se naći na OVOM sajtu