03-10-2020

Exitov novi projekat sa tvrđave Mogren za četiri dana prešao prvi milion gledalaca

InfinitX, Exitov novi projekt, realizovan sa belgijskom superzvijezdom Charlotte de Witte na budvanskoj tvrđavi Mogren, za manje od četiri dana prešao je prvi milion pregleda.

Exitov novi projekat sa tvrđave Mogren za četiri dana prešao prvi milion gledalaca | Radio Televizija Budva

Prvi milion dostignut je u zaista rekordnom roku, što je prevazišlo naša najveća očekivanja i vjerujemo da će vrijeme koje dolazi pokazati koliko će ovaj projekat otkriti ljepote crnogorske obale mladima širom svijeta. To je posebno bitno jer su upravo nove generacije one koje se prve nakon krize vraćaju turističkim putovanjima – izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i čelni čovjek Exita i Sea Dance Festivala.

Ovaj ekskluzivan nastup bio je poklon gradu domaćinu Sea Dance festivala u cilju oporavka turizma Budve i Crne Gore.

Da je ovaj projekat izazvao globalnu pažnju, govore i riječi legendarnog BBC-jevog muzičkog urednika Pete Tonga, koji je tokom intervjua sa Charlotte, nazvao budvansku obalu oko tvrđave Mogren jednim od najljepših mjesta na svijetu.

U ovom trenutku set Charlotte de Witte pogledalo je 1.145.100 gledalaca, od čega 804.000 na Facebooku, 318.100 na You Tubeu, a 23.000 na Twichu, dok se očekuje da će u narodnom periodu te brojke ubrzano rasti i dostići više miliona gledalaca sa svih krajeva svijeta.

- Exitov InfinitX u skladu sa modernim globalnim trendovima u promociji destinacija, spaja najveća muzička imena sa najlepšim lokacijama širom svijeta. Set belgijske techno heroine snimljen na tvrđavi Mogren s koje s pruža fantastičan pogled na Jadransko more i budvansku obalu u jako kratkom roku postao je jedan od najgledanijih novih videa svjetske elektronske scene. U desetinama hiljada komentara publika sa doslovno svih kontinenata “nadmeće se” u epitetima izraženim na račun Charlottinog seta i prirodnih ljepota Crne Gore - saopštili su organizatori.

Ovaj projekat ujedno predstavlja i uvod u promociju Sea Dance festivala, koji će se na plaži Buljarica održati od 27. do 29. avgusta 2021. godine.