11-02-2022

(FOTO) Druga osnovna škola proslavila 13. rođendan

JU OŠ Druga osnovna škola proslavila je 13.rođendan u prelijepom ambijentu Akademije znanja. U programu su učestvovali učenici svih odjeljenja.


Foto: Akademija znanja

Kako je saopšteno iz Akademije znanja, prisutne je pozdravila v.d. direktorica škole Nataša Radonić, ističući da je najveći kapital ustanove kreativan i pun entuzijazma nastavni kadar, zadovoljni učenici, kao i želja za unapređenjem vaspitno - obrazovnog procesa.





Foto: Akademija znanja

Predsjednik Opštine Marko Carević u svom obraćanju je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je lokalna samouprava uključena u realizaciju brojnih projekata, značajnih za obrazovanje.





Foto: Akademija znanja

Izvršna direktorica Akademije znanja Valentina Bellenger uputila je iskrene čestitke povodom Dana druge osnovne škole, iskazujući zadovoljstvo što je ovaj divan događaj upriličen baš u Akademiji znanja, kao adekvatnom ambijentu, i zahvalila direktorici Radonić na uručenoj zahvalnici.



Pored Akademije, zahvalnica je uručena i Sekretarijatu za investicije, DOO Komunalno Budva, NVO Feštađuni i Fondaciji Budva. Događaju su prisustvovali predstavnici Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta i predstavnici Prosvjetne inspekcije.


Foto: Akademija znanja

"Nakon programa, za učenike, profesore i goste organizovan je koktel u holu Akademije", saopšteno je iz Akademije znanja.