23-11-2022

(FOTO + VIDEO) U Starom gradu manje poplave, džakovi sa pijeskom postavljeni na ulaze ka Brijegu od Budve

Ako ovih kišovitih budvanskih dana nekome kažete da morate do Starog grada on će vas obavezno upitati imate li ronilčaku opremu ili idete li barkom. No da nije vrijeme šali, svjedoče slike i snimci ovih dana zabilježeni na teritoriji ove mjesne zajednice. Polavljene ulice i riva, te otežana prohodnost dolaska do kuća i poslova veliki su problem kako mještanima tako i zaposlenih u objketima u Starom gradu.

Iz MZ Stari grad, pozdravljaju rad Komunalne policije i Komunalnog preduzeća zbog odluke o postavljanju džakova sa pijeskom kako bi se spriječila materijalna šteta uzrokovana vodom."Moramo da pohvalimo rad komunalne policije i Komunalnog preduzeća zbog odlično sprovedene akcije postavljanja džakova sa pijeskom na tri ulaza koja vode na plažu Brijeg od Budve. U Starom gradu ima manjih poplava koje su prouzrokovane zbog lošeg odliva vode, ali ipak se nadamo se da neće biti materijalne štete u objektima koji se nalaze u prizemlju na tim lokacijama", kazao je Luka Vučković član ove mjesne zajednice.


A juče je u Budvi uz kišu duvao i jugo što je doprinijelo slici pravog novembarskog dana, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu: