30-11-2021

Franeta: Trenutnim stanjem u TOB-u trpi turizam čitave Crne Gore

Predsjednik Prave Budve Aleksandar Franeta pozvao je Vladu Crne Gore i nadležno ministarstvo da se hitno uključe u rješavanje problema Turističke organizacije Budva. Saopštenje za javnost prenosimo integralno.

Franeta: Trenutnim stanjem u TOB-u trpi turizam čitave Crne Gore | Radio Televizija Budva

Foto: arhiva

Prava Crna Gora – Prava Budva je zaprepašćena događajima koji se zadnjih dana dešavaju u Budvi u vezi sa Turističkom organizacijom našeg grada. Došlo je do potpunog bezakonja, nasilnog upada u
Turističku organizaciju grada Budve, napada na jednu žensku osobu zvaničnu direktoricu TO Budva, te ovim putem obavještavamo javnost, kao i molimo Predsjednika Vlade , gosp. Zdravka Krivokapića,
Potpredsjednika Vlade gosp. Dritana Abazovića kao i nadležno ministarstvo na čelu sa Jakovom Milatovićem, da ovom bezakonju stanu na put.

Takodje molimo i svoje kolege iz Demokratskog fronta da pokušaju da pokažu korektnost u ovoj sitiaciji koju po mišljenju Prave Budve trebaju da razriješe nadležni organi i na taj način da se spuste tenzije u našem gradu i da se odblokira nemogućnost rada TO Budva jer naš grad trenutnim stanjem trpi ogromnu štetu kao i turizam čitave Crne Gore. Prava Budva će se kao i do sada boriti da sve bude riješeno zakonskim putem.