01-02-2022

Fudbaleri Petrovca na pripremama u Bodrumu

Fudbaleri Petrovca doputovali su u turski Bodrum gdje će do 13. februara odraditi drugi dio priprema uoči nastavka takmičenja u domaćem šampionatu.


Foto: OFK Petrovac

U sklopu priprema izabranici Vladimira Jankovića odigraće tri kontrolna meča. Sjutra će u Izmiru odmjeriti snagu sa članom Superlige Goztepeom, a zatim slijede dueli sa Bodrumsporom i Kusadasom.

Petrovčani su već imali tri pripremna duela u Crnoj Gori, ubjedljivo su pobijedili Adriju i Bokelj, a remizirali sa Arsenalom.



Što se tiče sastava ekipe, u zimskom prelaznom roku klub je napustio najbolji strijelac lige Marko Miličković koji je prešao litvanski Žalgiris, a Aleksandar Vujačić novi je igrač Mornara. Za Petrovac u nastavku sezone neće nastupati ni golman Ljubomir Đurović koji je trenutno bez kluba.

Petrovac su za sada pojačali napadač Ognjen Rolović koji je prethodno igrao za Mornar, vezisti Đorđe Stešević (Grbalj) i Jovan Vujović (Podgorica), te doskorašnji golman Zete Vidoje Popović.

Uprava planira da angažuje još dvojicu fudbalera.

Takmičenje u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi nastavlja se 17. februara, a "nebesko-plavi" su jesenji dio prvenstva završili na četvrtom mjestu.



M.S.