14-11-2020

Himenez: Zvali su me Juventus i Junajted

Raul Himenez, napadač Vulvsa, priznao je da su ga tokom ljeta u svoje redove zvali Juventus i Mančester junajted. Međutim, meksički as, koji je na Ostrvo stigao iz Benfike, odlučio je da ostane u redovima Vukova.


Foto: Reuters

"Tražili su me i Juventus i Junajted i znam da su poslali određenu ponudu na adresu kluba. Međutim, nijednog trenutka nisam bio blizu kakvog dogovora. Iskreno, prezadovoljan sam u Vulvsima", rekao je Himenez.

Meksikanac je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac Vulsa. Na 38 utakmica postigao je 17 golova. U osam mečeva u novoj sezoni u Premijer ligi pogodio je četiri puta na osam utakmica.

"Mislim da se moj odlazak neće dogoditi uskoro. Treba da se poklopi sve: da Vulvsi budu zadovoljni ponudom i da tim u koji idem ima najveće moguće ambicije. Sada ne razmišljam o tome. Želim samo još više da popravim formu i sa Vulvsima ostvarim što bolje rezultate", istakao je 29-godišnji napadač, prenosi Sport Klub.

Početkom oktobra Himenez je ugovor sa Vulvsima produžio na još tri i po godine i pokazao da svoju budućnost vidi u engleskom premijerligašu.