17-10-2023

Hip-hop dvojac „Who See” objavio novi album „Kako jeste i kako je moglo”

Najnovije izdanje popularnih crnogorskih hip-hop izvođača „Who See”, pod etiketom Klapa Muzik, je konačno stiglo pod nazivom „Kako jeste i kako je moglo”.


Foto: „Beats per Montenegro” servis

Kako su kazali iz „Beats per Montenegro” servisa, Dejan Dedović (Deddu) i Mario Đorđević (Noyz) pripremili su obilje zanimljivog materijala za svoju publiku, a ovaj projekat se izdvaja i po upečatljivim kolaboracijama.

"Na novom albumu se pojavljuju neka od najvećih imena sa regionalne muzičke scene: Senidah, Random, Edo Maajka, Alejuandro Buendija, Niggor, Bejbi Motorola i Kejt, između ostalih, dok produkciju pored popularnog dvojca potpisuje i Đango HiFi kolektiv. Nakon niza singlova u prethodnih nekoliko godina, ovo je prvi album koji su Who See objavili nakon „Pamidora” iz 2017. godine. Album „Kako jeste i kako je moglo” predstavlja novi muzički poduhvat ovog dua, koji će sigurno zadovoljiti očekivanja i oduševiti ljubitelje njihove muzike", naveli su u saopštenju.



(Izvor: YouTube/WhoSeeKlapa)

Najnoviji album dvojca „Who See” ne samo da kombinuje aktuelne stilove i old school rap, već takođe donosi autentičnost, specifičan humor i dubok osvrt na društvene momente kroz rime.

"Ovaj album odiše originalnošću i iskrenošću, što ga čini posebno privlačnim. Dedduh i Noyz su poznati po svom specifičnom smislu za humor, koji je prepoznatljiv u njihovim stihovima. Njihove rime često sadrže duhovite i inteligentne igre riječima, čime stvaraju osvježavajuću dozu humora koja će sigurno nasmijati slušaoce. Istovremeno, njihove pjesme sadrže dublje poruke i kritike koje se tiču društvenih tema i aktuelnih dešavanja. Kroz svoje rime, „Who See” donosi osvježavajući osvrt na svijet oko nas, izražavajući svoje stavove i pružajući publici muzičko iskustvo koje je istovremeno zabavno i angažovano. Uživajte u novim ritmovima i uzbudljivim kolaboracijama koje donosi ovaj album", kazali su iz „Beats per Montenegro” servisa

Ovo dugo iščekivano izdanje ugledalo je svjetlost dana na zvaničnom YouTube kanalu benda, a takođe je dostupno i na raznim popularnim muzičkim platformama.