22-02-2021

Humanitarna akcija 1€ za osmijeh do 24. februara

Institut "Bijeli Lotos" NVO u objektu HDL Laković Budva organizuje humanitarnu akciju 1€ za osmijeh koja će biti održana danas, sjutra i prekosjutra.Akcija je organizovana u cilju prikupljanja pomoći socijalno ugroženim porodicama u hrani i sredstvima za higijenu.

"Svako od nas može da pri kupovini odvoji samo po 1€ i za taj iznos kupi nešto od hrane ili sredstava za ličnu higijenu. U objektu će biti označene korpe u koje će se odlagati artikli. Postoji mogućnost da će se akcija nastaviti i dalje, jer su upiti za pomoć iz dana u dan sve veći. Veliki broj porodica, korisnici socijalne pomoći ili i porodice čiji su članovi ostali bez posla su na ivici egzistencije. Budimo humani, pomozimo jedni drugima. Naše malo vratiće nekome osmijeh na lice", kazala je za naš portal Gabrijela Zajec, osnivač i predsjednica Instituta Bijeli Lotos NVO Budva

U realizaciji ove akcije, kako je istakla, učestvuju nevladine humanitarne organizacije iz čitave Crne Gore, a podržale su je i kurirske službe koje će pakete dostavljati na kućnu adresu.D.B/M.S.