25-05-2020

I Budvani na pripremama u Igalu

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore okupila se u Igalu i počela sa radom na bazenu Instituta Simo Milošević u Igalu, saopšteno je iz Vaterpolo plivačkog saveza.


Foto: VPSCG

Prvom treningu prisustvovala su 32 igrača, sa kojima su radili treneri Petar Radanović i Vido Lompar.

Na pripremama su vaterpolisti Primorca Aljoša Mačić, Miroslav Perković, Vuk Drašković, Alen Isljamović, Marko Milić, Đorđije Stanojević, David Vukotić, Dragoljub Ćetković i Josip Rajhel i Budve Savo Ćetković, Nenad Dragović, Andrija Korać, Nikola Ivanović i Vladan Vukićević.

Treniraće i igrači Jadran Carina Nikola Brkić, Martin Gardašević, Luka Murišić, Darko Đurović, Danilo Radović, Uroš Vučurović, Jovan Vujović, Vasilije Radović, Damjan Vujičić, Matija Sladović, David Stevović i Ilija Radović i Kataro Marko Mršić, Petar Vujošević, Igor Uskoković, Dragan Marković i Mlađan Gopčević.

Na pripremama je i vaterpolista Savone Nebojša Vušković.

Trener Petar Radanović kazao je da je ideja bila da se okupi što više igrača iz mlađih selekcija, kako bi im se omogućio kontinuirani trening.

"Da ih polako uvedemo u tu neku početnu fizičku pripremu, s obzirom na to da nijesu trenirali dva mjeseca. Igrači iz Kotora još uvijek nemaju uslove da treniraju. Nadam se da ćemo u narednih sedam dana uspjeti da ih pripremimo za ono što ih čeka tokom ljeta. Nadam se da ćemo uspjeti i njima da pomognemo i crnogorskom vaterpolu za ono što predstoji”, rekao je trener Radanović.

Prvi dio priprema trajaće do 29. maja.






Izvor: Mina