17-05-2014

I HG Budvanska rivijera daje doprinos

U ovim teškim trenucima koja su zadesila građane Srbije i Bosne i Hercegovine hotelska grupa želi da svojim doprinosom pomogne najugroženijim porodicama u područjima zahvačenim poplavama.

I HG Budvanska rivijera daje doprinos | Radio Televizija Budva

Odbor direktora kao i zaposleni hotelske grupe su donijeli odluku da se uputi novčana pomoć u iznosu od 20.000,00 € Crvenom krstu Republike Srbije i Bosne i Hercegovine na ime ugroženih područja.

Pored novčane pomoći, a nakon normalizacije situacije na terenu, za koju se iskreno nadamo da će doći brzo, u saradnji sa organima Crvenog Krsta Srbije i Bosne Hercegovine hotelska grupa ’’Budvanska rivijera’’ će obezbjediti sedmodnevni boravak djece iz najteže pogođenih opština u Turističkom naselju Slovenska plaža i u hotelu Aleksandar.

"Budvanska rivijera donošenjem ove odluke iskazuje solidarnost sa stanovništvom Srbije i Bosne i Hercegovine, a posebno sa najmlađom populacijom, čime bi se bar djelimično ublažile posljedice ove elemenatrne nepogode.
Ovim putem hotelska grupa ‘’Budvanska rivijera’’ poziva i sve ostale kompanije da podrže našu akciju i ukljuće se u doniranju pomoći najugroženiijem stanovnistvu nastradalih od poplava", saopštili su iz HG Budvanska rivijera.