15-06-2020

Info dan za podršku ženskom preduzetništvu danas u Opštini Budva

Info dan u vezi sa objavljenim Javnim konkursom za raspodjelu sredstava opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu održaće se danas u velikoj sali Opštine Budva sa početkom u 10 časova.

Info dan za podršku ženskom preduzetništvu danas u Opštini Budva | Radio Televizija Budva

"Pozivamo sve zainteresovane žene koje planiraju da otpočnu svoj biznis, kao i one žene koje žele da unaprijede postojeći biznis da prisustvuju sastanku na kojem će dobiti sve potrebne informacije o pitanjima značajnim za učešće na objavljenom Javnom konkursu za raspodjelu bespovratnih sredstava iz budžeta Opštine Budva", navodi se u saopštenju dodajući da će Info dan otvoriti potpredsjednik Opštine Budva, Marko Marković.

"Detalje objavljenog konkursa predstaviće Slavica Maslovar, v.d. sekretarke Sekretarijata za privredu Opštine Budva i mr Ljiljana Jocić, pomoćnica sekretara Sekretarijata za privredu Opštine Budva.

Opština Budva je u saradnji sa UNDP-om obezbijedila stručnog konsultanta, gospodina Ivana Mališića, koji će prisustvom na info danu obezbijediti punu podršku ženama preduzetnicama u dijelu formulisanja biznis ideja i pripreme biznis plana", dodaje se u saopštenju.

"Javni konkurs za raspodjelu sredstava otvoren je do 29. juna 2020. godine", zaklučuje se u saopštenju.