21-09-2017

Jadranski sajam dodijelio priznanja najboljim izlagačima

Jadranski sajam je, u cilju podsticanja tržišnog komuniciranja, edukacije potrošača, marketinškog i propagandnog prezentovanja proizvoda, dodijelio najuspešnijim izlagačima priznanje Expo Trophy.

Jadranski sajam dodijelio priznanja najboljim izlagačima | Radio Televizija Budva

Stručni žiri je, nakon detaljnog uvida u izlagačku ekspoziciju ove godine na sajmovima građevinarstva, vode, vodovoda i sanitarne tehnologije i energetike, dodijelio prvu nagradu, odnosno zlatnu plaketu Expo Trophy hrvatskoj kompaniji Beton Lučko.

“Prema ocjeni žirija, radi se o superiornoj sajamskoj prezentaciji u svakom pogledu. Proizvod je prvorazredna betonska galanterija vrhunskih ekoloških performansi, u skladu sa najvišim standardima Evropske unije”, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Jadranskog sajma.

Tome, kako se dodaje, posebno doprinosi korišćenje recikliranih materijala što, osim prvoklasne zvučne i toplotne izolacije za korisnike, rezultira i nemjerljivim koristima za cijelo društvo u smislu zaštite prirodne okoline i minimiziranja štetnih uticaja na okruženje.

Stručni žiri je drugu nagradu, odnosno srebrnu plaketu dodlijeio kotorskoj kompaniji Drvomont.

“Njihova ponuda je raznovrsna i raznorodna, što uvijek pred izlagača postavlja izazov u pogledu dosljednosti i integralnosti njene prostorne i vizuelne ekspozicije. Uz to, oni u svojoj prezentaciji uspješno ujedinjuju u skladnu cjelinu i ponudu svojih poslovnih patnera, od kojih neki predstavljaju svjetske brendove, kao što je recimo Knauf, i sve to situiraju u jednom velikom, znalački osmišljenom prostoru koji u potpunosti korespondira sa obavezom da se na najbolji način izađe u susret potrebama i interesovanjima potencijalnih kupaca i poslovnih partnera”, dodaje se u saopštenju.

Bronzana plaketa je dodijeljena podgoričkoj kompaniji Alfa Project - HD Design.

“Ta firma je na ovogodišnjem Sajmu predstavila svoju ponudu u oblasti putne signalizacije i saobraćajne opreme. Štand je specifično dizajniran, upadljiv, veseo u koloritu i ambijentu - ali ozbiljan u skladu i cjelovitosti prezentacije i bogatstvu izražajnih sredstava”, rekli sui z Jandranskg sajma.

Pohvale za izlagački nastup dobile su kompanija "Širbegović" Inženjering iz Gračanice, Bosna i Hercegovina, beogradska MCR Globex Group i podgorička Terra Montenegro.

Odlika ovih sajmova su učešća od malih individualnih proizvođača do velikih i moćnih energetskih, vodoprivrednih i građevinskih sistema.