08-02-2019

Javni poziv za prijavu učešća u desetodnevnoj mobilnosti u Njemačkoj

Opština Budva u saradnji sa partnerima realizuje projekat „Unaprijeđenje omladinskog preduzetništva u sektoru turizma u Srbiji i Crnoj Gori” (e-MEETS), u sklopu kojeg će biti održana desetodnevna mobilnost u Njemačkoj.

Javni poziv za prijavu učešća u desetodnevnoj mobilnosti u Njemačkoj | Radio Televizija Budva

"Ovim putem pozivamo zainteresovane kandidate starosti do 30 godina, koji posjeduju solidno znanje engleskog jezika, planiraju ili su pokrenuli preduzetničku inicijativu u sektoru turizma da se prijave za učešće u desetodnevnoj mobilnosti, koju organizuje partner na projektu, Inovacioni centar - Steinbeis Innovation gGmbH, u gradu Titisee, Njemačka, 10.-20.marta 2019.godine", navode iz Opštine.

Za učesnike je besplatno obezbijeđen prevoz Budva-Titisee-Budva, 10 noćenja u hostelu i ishrana. Program desetodnevne mobilnosti će osim učesnica iz Crne Gore, pohađati još dvadeset njihovih vršnjaka iz Srbije.

Krajnji rok za prijavu je 17. februar 2019. godine. Prednost pri selekciji će imati kandidati koji su ranije učestvovali u aktivnostima eMEETS projekta.

Popunjenje formulare možete dostaviti elektronski na e-mail adresu anisa.muric@budva.me i ana.markovic@budva.me sa naznakom „eMEETS prijava“.

Maksimalan broj učesnika je 10.

Prijavni formular možete naći na sajtu Opštine Budva:www.budva.me
Više informacija o projektu mogu se naći na sajtu projekta:
www.emeets-erasmus.net.