07-08-2018

Jednodnevne ulaznice za Sea Dance po poklon cijeni

U srijedu, 8. avgusta, u podne startuje prodaja najpovoljnijih jednodnevnih ulaznica za Sea Dance festival po poklon cijeni.

Jednodnevne ulaznice za Sea Dance po poklon cijeni | Radio Televizija Budva

Najbrži fanovi Sea Dance festivala sjutra, od 12 časova, imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice po specijalnoj poklon cijeni, ali i da učine humani gest.

U čast jubilarnog izdanja Sea Dance festivala i preseljenja na novu lokaciju plaže Buljarica, cijena ulaznica za prvo veče festivala iznosiće simboličnih 2 eura, a sav prihod biće usmjeren za projekat izgradnje javnog dječijeg igrališta na teritoriji Opštine Budva. Cilj je i da se simboličnom cijenom omogući svim mladim ljudima u Crnoj Gori da posjete Sea Dance i uvjere se zašto važi za jedan od najzabavnijih festivala na moru.

Ulaznice za drugi i treći dan festivala moći će da se kupe po poklon cijeni od 12.99 eura, pojedinačno. Broj ovih ulaznica je veoma ograničen, a poklon cijena važiće samo 24 sata ili do isteka zaliha.

Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Spisak prodajnih mjesta se može naći na sajtu festivala https://www.seadancefestival.me/ulaznice. Po isteku zaliha ograničenih, jednodnevne karte za drugo i treće veče Sea Dance festivala moći će da se nađu po novoj promo cijeni.

Aktuelna cijena promo ulaznice za sva tri dana festivala iznosi 24.99 eura.

Do 10. avgusta važiće akcija „4+1“, namijenjena svima onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance petu ulaznicu dobiće na poklon!

Peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala će se održati od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica, a ugostiće svjetske muzičke zvijezde poput Alice Merton, Paula Kalkbrennera, Nine Kraviz, Dimitri Vegas & Like Mike i mnoge druge. Uskoro stižu i nova imena koja će nastupiti na Sea Dance festivalu.