31-03-2021

Jelena Kaluđerović među najboljim mladim liderima Jugoistočne Evrope

Jelena Kaluđerović, PR and marketing menadžer HG "Budvanska rivijera",izabrana je u top 40 mladih lidera Jugoistočne Evrope, ispod 40 godina. Jeleni će u septembru u Milannu biti uručena prestižna nagradu Business Elite’s Award “40 under 40” koja se dodjeljuje izvanrednim mladim ljudima za njihova poslovna dostignuća i uspjehe. Čestitamo!


Foto: privatna arhiva/Jelena Kaluđerović

"Biti svrstan u ovakav krug profesionalaca koji mijenjaju svijet nabolje, inspirišu ljude oko sebe i doprinose razvoju zajednice i zemlje u kojoj žive, za mene je zaista velika čast i privilegija.

Takodje, ovu nagradu doživljavam i kao potvrdu da se posvećenost, trud, rad, stalno učenje i usavršavnje, ali prije svega iskrena ljubav prema poslu i veliki entuzijazam, uvijek primjete i daju odličan rezultat!

Radujem se svim srcem ovom velikom priznanju i nadam se da ću imati priliku da prisustvujem svečanoj ceremoniji dodjele nagrada na gala dogadjaju u Milanu koji je zakazan za 14. septembar ove godine!" podijelila je Kaluđerović svoje utiske na društvenikm mrežama.

Nagrade Business Elite Awards zaštitni su znak Global Top Brand Awards-a, ustanovljenih 1985. godine u Torontu, Kanada, a imaju za cilj da identifikuju izvrsne pojedince širom svijeta koji se izdvajaju svojim angažovanjem i profesionalnim uspjesima.

Dobitnici nagrada imaju priliku da postanu članovi Business Elite’s “Executive Club” i ostvare brojne benefite u daljem profesionalnom razvoju.

J.M.