22-11-2020

Jovanović: Lopovi se predstavljaju kao moderne struje u društvu i zloupotrebljavaju smrt sugrađana kako bi slali saopštenja

"Pendrek efendija Divanović je ponovo našao za shodno da se preko svoje partije u stečaju u Budvi oglasi. Jedinom paštrovskom izopšteniku od svete Pravoslavne crkve smeta odavanje počasti preminulom Patrijarhu, a kako očekivati da ovaj potrčko Mila Đukanovića, koji je zajedno sa svojom partijskom huntom u gluvo doba noći decembra 2019.podigao ruku i dao glas za otimanje svetinja", navodi se u reagovanju budvanskog DF-a, koje potpisuje Nikola Jovanović.

Jovanović: Lopovi se predstavljaju kao moderne struje u društvu i zloupotrebljavaju smrt sugrađana kako bi slali saopštenja | Radio Televizija Budva

Kako Jovanović ističe, svjesni činjenice o opasnosti koju nosi pandemija COVID19 njihov pobjede nijesu ni slavili, dok su Divanovićevi pokušavali očajnički da svoje poraze prikriju komitujući po ulicama Podgorice i tako uspješno doprinijeli nekontrolisanom širenju zaraze.

"Dok građani Budve pažljivo prate smjernice NKT i poštuju ih, dotle skupina nekih osoba bliskih DPS i njihovoj poraženoj fašističkoj ideologiji Sekule Drljevića pravi javne skupove po Budvi zabavljajući cio region svojim originalnim, do sada neviđenim, performansima. U svojoj aroganciji bivši v.d gradonačelnika u pokušaju i čovjek koji će ostati upamćen u Budvi kao neko ko je u praksu uveo okupacione metode upravljanja gradom, dozvoljava sebi da se sprda sa osvojenim mandatima koalicije koju je predvodio Bato Carević", kazao je Jovanović.

On u svom saopštenju navodi i to da procenti ostvareni na izborima su jasna i glasna volja većinske Budve.

"I izgleda da je jedini problem što se ta volja više ne može preko noći izmjeniti i što je ta volja vas prikovala za opozicione klupe još dosta dugo. U njima ćete ostariti, sve su prilike jer su vam korupcija i organizovani kriminal osnovne djelatnosti pa vas zbog toga i vreći agrađana oslovljava sa pravim imenog “OKG” odosno organizovana kriminalna grupa. SAO Budva se pričinjava samo još vama i nekolicini najagresivnijih vaših pristalica koji nikako da izađu iz matriksa 1918. Poručujemo vam da je ovo XXI vijek i da ćemo se u skladu sa njim ponašati, što se ne može reći za vas koji ste okupljeni oko OO DPS u stečaju", navodi se u saopštenji.


Tragično je, kako Jovanović ističe, to što danas lopovi i nasilnici koji su ojadili ovaj grad liju krokodilske suze za našim građanima koji su izgubili bitku sa covidom.

"Tragično je i to što se lopovi predstavljaju kao moderne struje u društvu i zloupotrebljavaju smrt svojih sugrađana da bi pisali otužna partijska saopštenja. To samo pokazuje koliko ste nisko pali i koliko vam nedostaje elementarnog kućnog vaspitanja i poštovanja za porodice preminulih. Naravno da predsjednik Opštine ima pametnije stvari da radi, i radi ih - zato budite bez brige. Srećom po grad i građane Budve - MI nismo Vi.
Umjesto da na Dan opštine uputite građanima čestitku i poželite im dobro zdravlje, vi pokušavate da jeftino politički profitirate na smrti, što samo dokazuje da ste iz faze političkog šanerizma prešli u fazu političkog morbizma, od čega se pristojnom čovjeku prevrće utroba i ne zaslužuje dalji komentar", zaključio je Jovanović u svom saopštenju.