23-07-2015

Kala i Kira oduševile milione, udomljene za 2 sata

Kala i Kira danas su žive i zdrave, a sve to zahvaljujući - jednom zagrljaju! Sada je i dokazano, zagrljaji spasavaju živote, pa vam savjetujemo da nakon čitanje ove priče nekoga obavezno zagrlite – ljubimca, voljenu osobu, rođaka, ma nije ni važno!

Kala i Kira oduševile milione, udomljene za 2 sata | Radio Televizija Budva

Kala i Kira su dva napuštena psa i živjele su jednom u skloništu u Gruziji. Po tamošnjem zakonu, nakon isteka predviđenog roka, psi u skloništu se eutanaziraju ukoliko im se ne pronađu vlasnici. Red je došao na njih…

Volonteri organizacije “Anđeli među nama” saznali su da će ove dvije ljepotice biti ubijene, pa su brže bolje na Facebook-u objavili fotografiju koja je napravljena par sati prije nego što će biti eutanazirane. Psi su se na fotografiji grlili i taj prizor, ali i tekst ispod fotografije, slomili su srca miliona. Post je deljen, i zamislite – za samo 2 sata i 6 minuta Kala i Kira su udomljene!

Ispod fotografija pisalo je:

- Ja sam Kala a ovo je Kira. Mi smo jako uplašene. Ljudi koji ovde rade znaju da smo prestravljene, ali eto, došao je red i na nas… Ili će nas neko spasiti ili ćemo biti sljedeće… Kira je crne boje, bokser, ali ne čistokrvni, već mješanac. Ona je hrabra i govori mi da će sve biti u redu. Kaže da i ja moram da budem hrabra, ali ja to ne mogu. Kira zna šta će se dogoditi, možete to videti u njenim očima. Pravi se da je čvrsta, ali dok me grli osjećam kako njeno srce jako lupa. Ako nas neko ne izbavi odavde, gledaću kako je odvode niz hodnik. Neće se vraćati, a ja ću plakati. Kada se budu vratili po mene, neću biti tako hrabra, jer Kira nije sa mnom. Uvijek smo tješile jedna drugu i ona mi je davala nadu kada sam mislila da je sve izgubljeno. Sada je sve gotovo. Osim ako…

I eto! Dogodilo se čudo! Kira i Kala su udomljene i uskoro će se baškariti u novom domu! Upoznajte njihovog vlasnika! Šta vi kažete, da li još uvijek djeluju uplašeno?