19-05-2014

Karate klub Budva i dalje u samom vrhu

Takmičari Karate kluba ’’Budva’’ su 17. maja učestvovali na tradicionalnom Medjunarodnom karate turniru u Budvi, pod nazivom ’’Budva Open 2014’’ i tom prilikom u konkurenciji preko 430 takmičara iz 23 kluba, postigli su izvanredan sportski rezultat, osvajanjem 9 zlatnih, 4 srebrne i 7 bronzanih medalja i u generalnom plasmanu zauzeli 5 mjesto.

Karate klub Budva i dalje u samom vrhu | Radio Televizija Budva

Osvajači zlatnih medalja u pojedinačnoj konkurenciji su: u katama Šišević Matija, Lazar Sekulić, Bubanja Aleksandar, kata tim u sastavu Sekulić Lazar, Bubanja Aleksandar i Šišević Matija zatim kata tim u sastavu Marković Mila, Varagić Anja i Radić Mihaela, u borbama Zorić Milan, Pešić Filip, Radenović Nela, i borba tim u sastavu Zorić Milan, Bubanja Andrej i Peković Stefan.

Osvajači srebrnih medalja su u pojedinačnoj konkurenciji: u borbama Bubanja Aleksandar, Peković Stefan, Bubanja Andrej i u katama Bubanja Aleksandar.

Osvajači bronzanih medalja u pojedinačnoj konkurenciji su: u katama Pero Niko Franeta, Perović Petar, Sadikov Mišo, Varagić Anja, Marković Mila, Šišević Magdalena, i kata tim u sastavu Pejović Helena, Marković Mila i Šišević Magdalena.