17-07-2023

KK „Basket Budva 2017”: Uspješno završen još jedan IBC kamp u Vrnjačkoj Banji

Četrdest članova budvanskog košarkaškog kluba boravilo je i učestvovalo na IBC kampu u Vrnjačkoj Banji u periodu od 6. do 13. jula.


Foto: KK Basket Budva

"Odlični uslovi za treninge koji su se održavali u dvije nove školske sale, za finalna takmičenja na raspolaganju je bio otvoreni teren Kocka. Možemo biti ponosni na sve naše članove kako su se odnosili prema svojim obavezama, kako su se ponašali od početka pa do kraja kampa. Za sedam dana odrađeno je 13 jako kvalitetnih treninga pod vođstvom iskusnih trenera, osposobljenih za rad sa mlađim selekcijama. Takođe, odrađena su i četiri takmičenja u svim uzrasnim kategorijama gdje su se naši članovi takmičili protiv vršnjaka iz rumunskog Temišvara, Niša,Beograda, Herceg Novog i uspjeli da osvoje 31 medalju, što još jednom potvrđuje kvalitet rada u našem klubu", saopšteno je iz KK „Basket Budva 2017”.

Gost kampa bio je Ivan Marinković član belgijskog Antverpena, nekadašnji član Zvezde, Partizana, Cedevite, Zadra, mvp ABA lige koji se družio, slikao sa djecom i odgovarao na njihova pitanja.