01-03-2022

Klub odbornika DPS Budva: Koalicija DF-Demokrate da podnese ostavke i vrati mandate građanima Budve

Današnjim sastankom DF i Demokrata, koji je bio otvoren za predstavnike medija, budvanska javnost je još jednom svjedočila svojevrsnoj lakrdiji u režiji ova dva politička subjekta koji naš grad drže kao taoce svojih partijskih interesa i ličnih pretenzija u borbi za sopstvene privilegije, poručili su iz Kluba odbornika DPS Budva.


Foto: DPS Budva

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Koalicioni partneri, koji vladaju Budvom nanoseći joj nesagledivu štetu, punu godinu i po onemogućavaju donošenje ključnih odluka za nesmetano funkcionisanje grada. Ni nakon brojnih apela opozicije, ali i preporuka iz Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija lokalnoj vlasti u Budvi da sazove sjednice lokalnog parlamenta, više od pola godine grad je u potpunoj blokadi, nema sjednice Skupštine, a neizvjesna je i priprema za predstojeću turističku sezonu.

Jasno nam je da je koalicija DF-Demokrate opstala isključivo zbog jeftinih politikantskih interesa izraženih kroz direktorske privilegije i partijsko popunjavanje radnih mjesta, te da naš grad i sugrađani trpe najveću štetu takve pogubne politike.

Zbog toga pozivamo vladajuću većinu, da pred fajront pokažu barem trunku odgovornosti, podnesu ostavke i vrate mandate građanima Budve.