11-06-2023

Knežević: Bez naše koalicije nema stabilne, evropske Vlade

Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević kazao je da očekuje da će ovaj savez imati 15 poslanika u narednom sazivu Skupštine. Kazao je da je obvakav rezultat malo ko očekičvao, ali su ovi izbori pokazali da je ova koalicija neuništiva.

Knežević: Bez naše koalicije nema stabilne, evropske Vlade | Radio Televizija Budva

Milan Knežević/RTCG

"Stabilne, demokratske i evropske Vlade nema bez koalicije "Za budućnost Crne Gore", kazao je Knežević i rekao da je ovaj savez spreman za dogovor sa parlamentarnom većinom od 30. avgusta.

Osvrnuo se na istraživanja javnog mnjenja prije izbora, a koji su predviđali loš rezultat ovoj koaliciji, i poručio da je Koalicija Za budućnost Crne Gore neuništiva-

"Otvoreni smo za svaku vrstu dogovora sa parlamentrarnom većinom, ali ne smije se vlada praviti na način da je prave oni koji nijesu nastupili na izborima", kazao je Knežević i poručio da se ne smiju ponavljati greške od 30. avgusta.

"Želim da se zahvalim svim našim glasačima jer su pretrpjeli spinove i medijsku hajsku da nećemo preći cenzus i slično", kazao je Knežević, i posjetio na hapšenje Mila Božovića što je, kako ocjenjuje bilo direktno miješanje u izborni proces.