21-09-2016

Koalicija „Bura budi Budvu - SNP - Demos“ predala izbornu listu

Koalicija „Bura budi Budvu - SNP - Demos“ predala je izbornu listu u utorak, 20. septembra 2016. godine.

Koalicija „Bura budi Budvu - SNP - Demos“ predala izbornu listu | Radio Televizija Budva

"Koalicija „Bura budi Budvu - SNP - Demos“ predala je izbornu listu na ovaj dan, oblačan i kišovit. Čak je i nebo odgovorilo na naš način, jer kao da priprema buru.

Naša lista koja ima 10 žena, na kojoj dominiraju mladi i stručni ljudi, koji žive za svoj grad, magistri i doktori nauka, ta lista je simbol bure koja će probuditi Budvu i postaviti je tamo gdje pripada. A našoj ljepotici je mjesto među metropolama Mediterana. Ne tamo gdje su je njeni grobari postavili - na dužničko dno, na ugostiteljske, društvene, ekonomske margine regiona. I tamo gdje je doživjela svoj konačan poraz, u Spuškom kazamatu.

Ništa gore od onog što se dešavalo u zadnjih 10 godina Budvu ne može zadesiti više nikad. Iskustvo nam kaže da, ukoliko nakon katastrofe imamo bonacu ili čak maestral, ništa se neće promijeniti. More i pomorje se jedino i samo čisti burom, nakon koje dolazi vedro nebo promjena i novog dana.

I upravo ova Bura, mlada, moderna, jaka i svjesna svoje snage, Bura koja će pomesti nečistoće i nepočinstva i otvoriti nove horizonte - je jedino što nam je potrebno. Zato je Bura - efikasna, ekonomski održiva, planirana do nasitnijih detalja - potrebna Budvi da joj vrati sjaj i oslobodi od stega kriminala, nepotizma i rasprodaje.

Mi znamo da mislite kao mi, mi vjerujemo da želite da radimo zajedno bez predaha, mi smo sigurni da ovim činom sa vama pravimo bolju Budvu. Zato je danas dan novog početka i kraja starih navika. Dan za Buru. Koja budi Budvu. Istorijski dan", navodi se u saopštenju za javnost SNP Budva.