06-06-2019

Krapović: Gospodin Carević u emisiji "Problem" najviše rekao o sebi

U frenetičnom i neartikulisanom nastupu na lokalnom javnom emiteru, predsjednik Opštine Marko Carević je iznoseći veliki broj neistina otvoreno izvrijeđao mene lično kao i članove moje porodice, kazao je, između ostalog, u reagovanju predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Budva, Dragan Krapović.

Krapović: Gospodin Carević u emisiji

Pored „raskošnog talenta“, hiljadu puta ponovljenog „JA“, nepoštovanja i nevaspitanja, kako ističe Krapović, gospodin Carević je sinoć demonstrirao elementarno nepoznavanje propisa i procedura, materije o kojoj raspravlja, čak je otišao toliko daleko da je teško uvrijedio jedan broj svojih saradnika i funkcionera lokalne samouprave i uprave.

Kako dodaje, pored optužbi i uvreda koje je uputio gospodinu Radoviću, gospodinu Bulatoviću i gospodinu Plamencu, gospodin Carević je uspio da partijskim bojama oboja i javno prozove ljude koji nemaju veze sa politikom, poput gospodje Samardžić i gospodina Davidovića.

"U naletu najnižih političkih strasti gotovo da nema teze koju nije na primitivan način izvrnuo, pokazujući tako da nije dostojan visoke i odgovorne funkcije koju trenutno pokriva. Jednostavno, nakon ovakvog nastupa, više nema smisla bilo kakva ozbiljna polemika i odgovor, javno pokazana fiksacija na ličnoj ravni, kompleksi i inferiornost dovoljno govore sami za sebe", kazao je Krapović.

Kada se sabere sve ukupno, kako naglašava, iako ga je pomenuo u gotovo svakoj rečenici, smatra da je gospodin Carević sinoć najviše rekao o sebi.

"Što se mene tiče, kod mene je sinoćni nastup izazvao osjećaj sažaljenja za gospodina Carevića, ali i veliko razočaranje vezano za etiku, rad novinara i uredjivačku politiku u lokalnom javnom emiteru" zaključio je Krapović.