27-08-2020

Krapović: Politički i predizborno instruisane optužbe protiv mene i moje porodice su veoma dobar vic

"Bez obzira na stanje institucija u Crnoj Gori, nemam nikakav problem da bilo ko provjerava sve što sam radio kao predsjednik Opštine Budva. Kao javna ličnost potpuno sam svjestan svoje uloge, kao i činjenice da je crnogorska i budvanska politička scena trenutno brlog i da je neizbježno da budem meta ovakvih bljuvotina samo par dana pred izbore", navodi se u reagovanju Dragana Krapovića, kandidata za poslanika "Mir je naša nacija", povodom iznešenih optužbi.



Reagovanje prenosimo integralno:

Svoj posao kao predsjednik opštine Budva sam radio pošteno, profesionalno i u skladu sa zakonima Crne Gore i interesima građana Budve i Crne Gore! To neka svima bude potpuno jasno!

Naravno, neću se pozivati na moral i poštenje, to su pod vlašću DPS-a davno zaboravljene i devalvirane vrijednosti, niti ću odgovarati kupljenom odborniku, već ću poslati jasnu poruku vlasnicima gospodina Džakovića.

To što ste kupili i iskoristili osobu, čiji je profil dobro poznat javnosti, a pogotovo građanima Budve vam neće pomoći na predstojećim izborima 30-og avgusta. Pokušaj da recikliranjem i ponavljanjem davno iznešenih bljuvotina protiv mene i moje porodice ostvarite neostvarivo je unaprijed osuđen na propast, jednako kao što je propao pokušaj da budem proglašen šefom kriminalne grupe! Politički i predizborno instruisane optužbe protiv mene i moje porodice su veoma dobar vic kojem se smije cijela Crna Gora.

Gospodo vlasnici odbornika, gospodo iz DPS-a, mi u koaliciji „MIR JE NAŠA NACIJA“ i listi „BUDVA JE NAŠA NACIJA“ djelujemo u skladu sa interesima građana Budve i Crne Gore, u skladu sa zakonima Crne Gore i radimo isključivo za platu i ništa osim plate. Građani to dobro znaju i zato ćemo na ovim izborima zavrijediti njihovu masovnu podršku i smijeniti vas sa vlasti. Nakon toga, političkom voljom ćemo uvesti vladavinu prava po prvi put u istoriji Crne Gore, našoj Budvi i Crnoj Gori ćemo donijeti prijeko potreban mir i prevazilaženje podijela i nema toga što možete uraditi da to spriječite!

Poštovani građani Budve i Crne Gore, neka Vam repertoar koji ovih dana vidite od OKG-a, podizanje tenzija i najava haosa i nereda, udbaška podmetanja i fabrikovanja budu dodatan podstrek i motivacija da ih 30-og avgusta mirno, dostojanstveno i evropski, dakle – pristojno i olovkom pošaljemo tamo gdje im je mjesto, a talogu je mjesto uvijek bilo na dnu!