21-01-2022

Krsto Radović: Sporazum o zajedničkom političkom djelovanju gubi smisao

U proljeće 2020. godine tadašnji Premijer Crne Gore, Duško Marković, izjavljuje da se situacija u Budvi „može riješiti za 15 minuta“ što rezultira slanjem vojske, policije, parapolicije i kriminalaca da zvjerski prebijaju građane Budve koji su se tada borili za odbranu izborne volje, navodi u saopšenju predsjednik Skupštine opštine Budva, Krsto Radović.


Foto: Krsto Radović

"Samo godinu ipo dana kasnije naši tadašnji „saborci“ a funkcioneri aktuelne vlasti potpisiju sporazum o saradnji sa Suzanom Pribilović i Andrijom Nikolićem", navodi on.

Dodaje, da mi je neko pričao da će političari koji su se 30. avgusta predstavljali kao politički protivnici DPS – a i profitirali na muci građana Budve, danas sa ovim političkim olupinama potpisivati inicijativu za smjenu Predsjednika Skupštine, Alekse Bečića i inicijativu o izglasavanju nepovjerenja Vladi, ne bih mu vjerovao.

"Samo želim da istaknem da Sporazum o zajedničkom političkom djelovanju koji su zaključili Demokrate, URA, Prava Budva i SNP Budva uslijed ovih političkih obrta gubi svaki smisao", zaključuje se u saopštenju.