07-09-2023

Legendarni Roling Stonsi nakon 18 godina objavili novu pjesmu „Angry“

Legendarni rok sastav The Rolling Stones trijumfalno se vraća na muzičku scenu i nakon 18 godina predstavlja novi singl pod nazivom „Angry“.


Printscreen: Youtube/The Rolling Stones

Pored numere, bend najavljuje i dugoočekivani studijski album koji će nositi naziv „Hackney Diamonds“, a čiji se izlazak očekuje 20. oktobra. Mik, Kit i Roni publici će pokloniti 12 potpuno novih numera, poslije gotovo dvije decenije od prethodnog studijskog izdanja „A Bigger Bang“ iz 2005. godine.



(Youtube/The Rolling Stones)

Uzbudljivi novi singl „Angry“, koji najavljuje ono što tek slijedi od čuvenog benda, prati i muzički video čiju režiju potpisuje Fransoa Rusle, dok glavnu ulogu tumači popularna glumica Sidni Svini.

Proteklih godina kultni bend nastavlja da ruši rekorde industrije i niže rasprodate svetske turneje. Na izdanju „Blue & Lonesome“ iz 2016. godine predstavili su sopstvene verzije čuvenih bluz numera koje su ih tokom godina inspirisale da oblikuju svoj zvuk, za šta su osvojili prestižnu Grammy nagradu.

Prethodne godine oduševili su evropsku publiku koncertnom turnejom „Sixty“ kojoj je prisustvovala gotovo četvrtina miliona vjernih obožavalaca. Ni nakon više od 60 godina karijere i nenadmašnog muzičkog kataloga za sobom, The Rolling Stones ne planiraju da se zaustave, konstantno opravdavajući svoj status najuticajnijeg rock benda u istoriji.


(Klix.ba)