17-05-2021

Lidija Simović, mala misica iz Budve putuje na svjetsko takmičenje u Šangaj

Udruženje “Diva turizma” odabralo je Lidiju Simović za predstavnicu Crne Gore na svjetskom finalu Super models Kids, koje će se održati u Šangaju.


Foto: privatna arhiva

Lidija Simović je petogodišnja djevojčica, rodom iz Nikšića a nastanjena u Budvi, izabrana je od stane stručnog žirija Udruženja "Diva turizma" na čelu sa direktorkom i vlasnicom agencije Marinom Djordjevic, da ove godine u avgustu predstavlja Crnu Goru na svjetskom finalu u Šangaju u jakoj konkurenciji djevojčica iz još 50 zemalja.



Roditelji ove preslatke djevojčice su nam kazali da Udruženje Diva turizma posjeduje licencu i ovlašćeni je nacionalni direktor za Crnu Goru, od strane Christin Huagiz iz Kine.

Njihova mezimica će se predstaviti u četiri kategorije: večernjoj haljini, balskoj haljini, narodnoj nošnji svoje zemlje sa pratećom himnom i u kupaćem kostimu.

Takođe će za ovu priliku biti pripremljen i video spot sa porukom u kojem će biti prikazane znamenitosti i ljepote Budve i Crne Gore.



"Naša Lidija će u junu učestvovati na fasion week-u u Vrnjačkoj Banji gdje će početi pripreme za put u Kinu. Ona posjeduje i zvanični ugovor i sertifikate koje je osvajala na online takmičenjima u doba epidemije covid-19. Lidijina najveća podrška na svakom takmičenju i fotografisanju je njena mladja sestra Lara. Zahvaljujemo se cjelokupnom timu i direktorki Marini Djordjević kao i svim prijateljima i gradonačelniku Opštine Budva gospodinu Marku Batu Careviću na ogromnoj podršci i verujemo da ćemo donijeti krunu i predstaviti svoju zemlju kroz njene ljepote i ljepote naše misice Lidije Simovic." kazala je za portal RTV Budva ponosna mama Marina.



Lidija će ove godine poći u prvi razred Druge osnovne škole u Budvi. Sa samo tri godine se prvi put oprobala u svijetu modelinga i pokazala ogroman talenat i ljepotu. Mi joj čestitamo i želimo da je sreća prati na svakom koraku i da se iz Šangaja vrati sa pobjedom i krunom!



J.M.