10-04-2018

"Ljepotica i Zvijer" u petak u Petrovcu

U petak 13. aprila u „Crvenoj komuni“ u Petrovcu, sa početkom od 19 časova, biće izvedena dječja predstava „Ljepotica i Zvijer“, koja je namijenjena djeci starijoj od 4 godine.

JU "Grad teatar" nastavlja sa programom "Grad teatar – Crvena komuna", koji realizuje u saradnji sa JU "Muzeji i galerije".

Ovoga puta, u „Crvenoj komuni“, sa početkom u 19 časova, biće izvedena dječja predstava „Ljepotica i Zvijer“, rađena u koprodukciji NVO „Teatar mladih“ i Gradskog pozorišta iz Podgorice. Predstava je nastala po tekstu Igora Bojovića, a režiju potpisuje NVO „Teatar mladih“.

“Predstava ’Ljepotica i Zvijer’ u kombinaciji maske, glumačke igre i sjenki, na duhovit način priča poznatu bajku o ljubavi koja se rađa između Najljepše Međ Najljepšim i Zvijerske Zvijeri. Kako je Zvijer zapravo razmaženi princ na koga je bačena kletva, to stvara niz komičnih situacija, u kojima učestvuje i dvorska luda Skakutalo.”

Najljepšu Međ’ Najljepšim/Zlobnicu-Čarobnicu igra Marija Labudović, princa Zvijer Vule Marković, a Skakutala Branko Ilić.

Producent predstave je Branko Ilić, scenografiju, kostime i maske uradila je Vana Prelević, muziku je uradila Olivera Dakić, koreografiju Slavka Nelević, a sjenke Velimir Velev.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 4 godine.
Informacije i rezervacija karata putem telefona +382 33 402 935.