21-11-2022

Mediteranski sportski centar: Foot Elite camp uskoro na Jazu, prijave u toku

Budvanski Mediteranski sportski centar biće domaćin internacionalnog Foot Elite Camp - Milan Biševac koji će se održati u periodu od 23.12.2022.-30.12.2022.godine na terenima Jaza.


Foto: MSC

Polaznici kampa biće smješteni u hotelu “Posejdon” na Jazu(pun pansion). Program kampa obuhvata tri treninga dnevno (travnati i vještački tereni), svakodnevna predavanja, skaute koji će pratiti igrače.

Kamp je fokusiran na tehničko-taktičku pripremu, fizičku i psihološku pripremu fudbalera. Rad sa polaznicima kampa se zasniva se isključivo po pozicijama igrača na terenu, 1 trener na 5 igrača, a program je prilagodjen za sve uzrasne kategorije.

Prije samog početka kampa polaznici će dobiti program koji će odraditi kod kuće kako bi se lakše pripremili i lakše podnijeli sve ono što se od njih bude tražilo na kampu, tj kako bi lakše ispratili program kampa koji je veoma zahtjevan. Polaznici kampa dobijaju komplet opreme i imaju obavezno 3D testiranje posture tijela. Ovim pregledom utvrdjuju se i najsitnija odstupanja odnosno deformiteti u njihovom samom začetku, što omogućuje pravovremenu reakciju i sprečavanje razvoja tih deformiteta.

Svakog dana učesnici kampa će napredovati kroz intezivan i kvalitetan program stičući znanje i iskustvo koje će moći da primjene u svom daljem fudbalskom razvoju. S polaznicima će raditi licencirani treneri, a najbolji će imati priliku da idu i na akademije u inostranstvo. Tokom trajaja kampa od velike važosti je i prisustvo g-din Milana Biševca koji je ostavio značajan fudbalski pečat u zemlji i inostranstvu, i čije znanje i iskustvo je od velikog značaja za sve buduće mlade nade, saopšteno je iz MSC Budva.



Prijave su još uvjek traju, broj mjesta je ograničen

www.footelitecamp@gmail.com

tel:+381692228787